Skip to main content

Coatingswerken atelier

Vak en Deco, uw expert in atelier coatingswerken. We bieden hoogwaardige, roestwerende coatings voor diverse sectoren zoals retail en logistiek. Ontdek onze aanpak voor duurzame bescherming en optimale esthetiek van uw constructies.

Contacteer ons

Waarom kiezen voor ons?

  • Expertise en ervaring: Ons team heeft jarenlange ervaring en gedegen kennis in het uitvoeren van atelier coatings voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek en KMO’s.
  • Hoogwaardige materialen: We gebruiken high-solid verven met een laag VOS-gehalte voor onze coatings, die bescherming bieden tegen corrosie en duurzaamheid garanderen.
  • Klimaatbestendig: Onze diensten omvatten coatings die voldoen aan verschillende corrosiviteitscategorieën volgens ISO 12944-2, geschikt voor zowel binnen- als buitenomgevingen.
  • Strikte kwaliteitscontrole: Elke stap van ons coatingproces wordt zorgvuldig gecontroleerd en gedocumenteerd om consistentie en kwaliteit in onze resultaten te waarborgen.
  • Duurzaamheid en innovatie: We zijn toegewijd aan duurzaamheid, met plannen om volledig over te schakelen op 100% watergedragen coatings.
  • Klantgerichte service: We bieden op maat gemaakte oplossingen, efficiënte oplevering en onberispelijke klantenservice, van aanvraag tot voltooiing van het project.

Expertise in atelier coatings

Bij Vak en Deco specialiseren we ons in het leveren van coatingswerken in het atelier voor uiteenlopende sectoren zoals retail, logistiek, en kmo’s. Ons kernaanbod bestaat uit het aanbrengen van roestwerende coatings met anti-corrosiepigmenten, geschikt voor verschillende industriële toepassingen en aangepast aan zowel binnen- als buitenklimaten volgens de ISO 12944-2 corrosiviteitscategorieën.

Toegewijd aan duurzaamheid en kwaliteitscontrole

We hechten grote waarde aan de precisie en kwaliteitscontrole tijdens het coatingproces. Onze coatings worden aangebracht onder geconditioneerde omstandigheden en alle metingen worden nauwgezet opgevolgd en geregistreerd. Met een focus op duurzaamheid, maken we hoofdzakelijk gebruik van high-solid verven met een laag gehalte aan vluchtige organische stoffen (VOS), en streven we naar een volledige omschakeling naar 100% watergedragen coatings in de toekomst.

Ontdek ook onze andere diensten

Coatingswerken bouwplaats
Coatingswerken bouwplaats
Particuliere schilderwerken
Algemene schilderwerken