Skip to main content

Coatingswerken bouwplaats

Brandwerende coatings voor maximale veiligheid. Bescherm uw constructies met onze specialistische dienst. Ontdek de betrouwbare oplossingen van Vak en Deco voor brandveiligheid.

Contacteer ons

Waarom kiezen voor ons?

  • Veelzijdige toepassing: Onze brandwerende coatings zijn geschikt voor verschillende materialen, waaronder metaal, beton en hout.
  • Hoogwaardige bescherming: We bieden passieve brandbeveiliging die weerstand biedt tegen extreme hitte, variërend van REi 30 tot REi120.
  • Aangepaste coatingdikte: De dikte van onze verf of vernis wordt zorgvuldig aangepast aan de massiviteit van het object, voor optimale bescherming.
  • Bevordert veiligheid: Onze coatings verlengen de toegangstijd voor brandweer en hulpdiensten in geval van brand, wat bijdraagt aan de algemene veiligheid van uw pand.
  • Naadloze integratie: Onze brandwerende coatings worden zo aangebracht dat er geen merkbaar kleur- of structuurverschil is met de omringende structuur.
  • Deskundige aanpak: Wij hebben jarenlange ervaring en expertise in het correct toepassen van brandwerende coatings, voor een betrouwbare en duurzame oplossing.

Brandbescherming voor bouwmaterialen

Onze tweede kernservice betreft brandwerende coatings voor werkplaatsen – toegepast op materialen zoals metaal, beton en hout. Na het wind- en waterdicht maken van de constructie, brengen we ter plaatse een brandwerende coating aan op de hoofdraagstructuur. Deze passieve brandbeveiliging biedt weerstand tegen extreme hitte van REi 30 tot REi120.

Veiligheid en esthetiek

De dikte van de aangebrachte verf of vernis is aangepast aan de massiviteit van het object. Een correcte toepassing van onze coatings zorgt niet alleen voor een verlengde toegankelijkheid voor de brandweer en hulpdiensten in geval van brand, maar biedt ook visueel een naadloze integratie met de omringende structuur. Er zal geen merkbaar kleur- of structuurverschil zijn dankzij ons zorgvuldige retouche schilderwerk.

Ontdek ook onze andere diensten

Coatingswerken atelier
Coatingswerken atelier
Particuliere schilderwerken
Algemene schilderwerken